Foto: Stockfoto 123RF

ZVDO doet wat het moet doen

  •   keer gelezen   Sport

ANDEL • ZVDO heeft zaterdag Waterproof met 12-6 verslagen en de Andelse waterpoloërs houden zo aansluiting met de middenmoot.


De heren begonnen zeker scherp. Het eerste doelpunt was, na een halve minuut, voor ZVDO. Er was echter een probleem met de wedstrijdklok en de wedstrijd werd opnieuw begonnen met een stand van 0-0. Na de tweede start wisten de gasten de wedstrijd te openen.

Seppe van der Wielen wist de achterstand recht te zetten en de stand naar een 3-1 voorsprong om te buigen. De tweede periode van de wedstrijd was ZVDO heer en meester in het bad en bepaalde de wedstrijd.

Veel kansen
Enorm veel kansen werden gecreëerd, maar geen enkele bal ging in het netje bij Waterproof. Zelfs de twee strafworpen die ZVDO mocht nemen belandden op de paal. Waterproof mocht ook één keer een strafworp nemen en scoorde daar wel uit.

De bezoekers wisten de wedstrijd qua stand spannend te houden. Tot aan het begin van de derde periode wist Waterproof bij te blijven. Vanaf dat moment wist ZVDO de wedstrijd naar zich toe te trekken en afstand te nemen van de Maastrichters.

Deze periode werden de kansen wel omgezet in doelpunten en werd de stand 7-4. De vierde periode bouwde ZVDO de voorsprong uit naar een stand van 12-6. Met 5 doelpunten werd Seppe van der Wielen de man van de wedstrijd.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten