SKV viert opening nieuwe kantine met winst

Sport 210 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft de opening van het nieuwe clubhuis zaterdag opgeluisterd met een overwinning op Thor uit Harmelen.

In Sleeuwijk werd het 15-7. Door de winst blijft voor SKV aansluiting mogelijk met de top van de 4e klasse.

SKV en Thor begonnen wat aarzelend aan de wedstrijd. Beide teams tasten wat af om te zoeken naar de juiste mogelijkheden. Pas naar 5 minuten viel het eerste doelpunt uit een afstandsschot van Thor. Met rust stond het 6-4. Direct naar rust een scherp startend SKV met drie damesdoelpunten op rij. Thor kon geen vuist meer maken en door het sterke reboundwerk van Robin Duizer kon Joost de Jong nog drie keer scoren de tweede helft.

Dit weekend wacht SKV een uitwedstrijd in Mijnsheerenland tegen Oranje Zwart.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 22 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws gisteren
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18