Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

ZVDO'74 weet niet te stunten tegen koploper

Sport 198 keer gelezen

ANDEL • ZVDO'74 heeft zaterdag met 3-12 verloren van De Rog uit Weert. Een stunt zat er niet in in Andel, ondanks dat van de laatste vijf wedstrijden er vier werden gewonnen.

De eerste grote kansen van de wedstrijd waren voor ZVDO '74. Helaas voor de thuisploeg wist de jonge doelman van De Rog met knap keeperswerk een snelle achterstand te voorkomen. Aan de andere kant lukte het de spelers uit Weert wél om hun kansen af te maken, waardoor er met een 0-2 achterstand voor het eerst gerust werd. In de tweede periode brak Seppe namens ZVDO '74 de ban met een mooi schot van afstand.

De Rog wist vervolgens dankbaar gebruik te maken van enkele overtalsituaties. De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op, maar ZVDO '74 wist de kansen niet te benutten. Halverwege de wedstrijd stond de stand op 1-4. In de derde periode was het verzet gebroken voor de mannen uit Andel. Het lukte de heren uit Andel nog wel om wat terug te doen met een strafworp, maar De Rog wist viermaal de verdediging van ZVDO '74 te passeren.

Zodoende werd er aan het begin van de laatste periode tegen een 2-8 achterstand aangekeken. In de laatste periode was het spelbeeld hetzelfde als in de derde periode: de grootste kansen waren voor de spelers uit Weert.

Rob wist met goed keeperswerk enkele hiervan onschadelijk te maken, maar desondanks wist De Rog deze periode opnieuw viermaal te scoren. Het lukte Emiel nog om met een hard schot uit een overtalsituatie zijn naam tussen de doelpuntenmakers te voegen, waarmee de eindstand op 3-12 werd bepaald. Dit weekend speelt ZVDO '74 de laatste wedstrijd van het seizoen, in Helmond tegen het eerste team van Lutra. Mocht het de spelers uit Andel lukken deze wedstrijd te winnen, dan stijgen zij nog een plekje op de ranglijst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden