CFM/Transito verliest laatste thuiswedstrijd
CFM/Transito verliest laatste thuiswedstrijd regio-voetbal.nl

Sportt 257 keer gelezen

WERKENDAM • CFM/Transito heeft vrijdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-5 verloren van LZV/Kuypers H&W uit Lichtenvoorde.

In de eerste helft was het al snel LZV/Kuypers H&W dat op een voorsprong kwam. De Werkendammers deden daarna via Kevin Cornet snel wat terug en leken de overhand te nemen. De bezoekers gingen echter beter met de kansen om en kwamen via drie doelpunten op een 1-4 voorsprong met rust.

De tweede helft een goed begin van CFM/Transito, dat wederom Kevin Cornet zag scoren. Na een aantal kansen die gemist werden, waardoor de Werkendammers de aansluiting niet vonden, was het LZV/Kuypers H&W dat de eindstand op 2-5 zette.

De laatste wedstrijd van het seizoen speelt CFM/Transito op vrijdag 12 april in Roosendaal tegen Bristol Team. De wedstrijd begint om 21:30 uur en vindt plaats in sporthal In de Roos.

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57