Afbeelding

'In het wiel van' dit jaar op zaterdag 13 april

Sport 325 keer gelezen

REGIO • De vierde editie van het sportieve netwerkevent 'In het wiel van' van het Marianne Vos Wielerfestival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 13 april.

Op verzoek begeven de deelnemers zich dit jaar tussen de schepen bij Ship Install in de haven van Heusden. Uiteraard is Marianne Vos zelf aanwezig. Zij wordt bijgestaan door Maarten den Bakker, Ghita en Chantal Beltman en Camiel van den Bergh. Deelnemers fietsen drie rondes van maximaal 30 kilometer per ronde. Er zijn verschillende trainingsgroepen, waardoor er altijd één groep is die bij het gewenste niveau en snelheid past.

Ondertussen genieten deelnemers van de omgeving, een bedrijfspresentatie en het eten en drinken op de prachtlocatie Boei35. Het programma start tussen 09:00 en 09:30 met koffie en een ontbijt.

Het Marianne Vos Wielerfestival ondersteunt dit jaar het goede doel Het Koesterkwartier in Veen. Dit is een huiselijke omgeving voor mensen met een zorgvraag. De aangepaste sporter staat bij het wielerfestival centraal. "Tijdens al onze evenementen in 2019 faciliteren wij hen optimaal in hun deelname en zijn zij van harte welkom. Wij hebben hiervoor extra vrijwilligers aangetrokken en sporters met een beperking zijn uitgesloten van inschrijfgeld. Zij kunnen dus gratis deelnemen aan onze initiatieven", zo laat de organisatie weten. Meer informatie en inschrijven via onderstaande link.

http://www.mariannevoswielerfestival.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden