Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

CFM/Transito verslaat FC Brasil'77 in tweede helft

  •   45 keer gelezen   Sport

WERKENDAM • Het eerste zaalvoetbalteam van CFM/Transito speelde vrijdagavond thuis tegen FC Brasil'77. Na de winstpartij tegen Excelsior'31, was het zaak voor de Werkendammers om een goed vervolg aan deze overwinning te geven.

De eerste helft was niet erg enerverend, en leek af te stevenen op een 0-0 ruststand, tot Bart Jongejan vlak voor rust de thuisploeg toch op voorsprong bracht.

Spektakel
In de tweede helft was er veel meer spektakel voor de toeschouwers op de tribune. FC Brasil'77 kreeg al snel een strafschop, maar zag de inzet via de buitenkant van de paal buiten het doel belanden. CFM/Transito was gewaarschuwd en liep snel uit naar een 3-0 voorsprong via Bart Jongejan en Josbert Wemmenhove. FC Brasil'77 deed daarna wat terug, maar dankzij opnieuw een goal van Bart Jongejan was de wedstrijd gespeeld. Na het laatste eindsignaal stond er een terechte 6-2 overwinning op het scorebord.

Volgende week speelt CFM/Transito wederom een thuiswedstrijd. Om 20.00 uur is LZV/Kuypers H&W de tegenstander in sporthal De Crosser.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Bart Jongejan (3), Josbert Wemmenhove en Gerard van den Adel (2).

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK