Werkendamse zaalvoetballers niet best uit winterstop

Sport 240 keer gelezen

WERKENDAM • CFM/Transito begon 2019 met een uitwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn 2, dat zevende staat in de 1e Divisie B. De Werkendammers kwamen niet best uit de winterstop en verloren de wedstrijd in Apeldoorn met 6-4.

De eerste kans van de wedstrijd was voor CFM/Transito, maar Kevin Cornet verzuimde om de score te openen, iets wat hem later wel in eigen doel lukte. Via twee uitgespeelde kansen van de thuisploeg stond er daarna al snel 3-0 op het scorebord. Via Gerard van den Adel scoorde CFM/Transito nog voor rust, waardoor er nog hoop was op een goede afloop in de tweede helft. Die goede afloop leek in de tweede helft alweer snel ver weg, na de 4-1 van de thuisploeg.

Toch ging de thuisploeg niet goed om met de voorsprong en dankzij veel overtredingen kwam CFM/Transito weer helemaal terug in de wedstrijd via twee doelpunten van Kevin Cornet en een goal van Chamith van Vuuren. De Werkendammers verzuimden echter om door te drukken en zagen de winst in de laatste minuten van de wedstrijd naar Futsal Apeldoorn 2 gaan.

Vrijdag speelt CFM/Transito weer een thuiswedstrijd in De Crosser in Werkendam. Om 20:00 uur is Madereros C.F. de tegenstander. In de uitwedstrijd eerder dit seizoen wonnen de Werkendammers met 2-3.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport gisteren
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18