Esther Vink brengt SKV overwinning

Sport 499 keer gelezen

SLEEUWIJK • Esther Vink was zaterdag met zes treffers woman of the match in het duel tussen SKV en Voltreffers.

In de aanval begonnen Esther Vink, Annika van Gelder, Arne van Weelden en Joost de jong. De verdediging bestond uit Lucas Naeye, Stefan de Jong, Annemarie Scherff en Cristhel Duijzer. Het plan van coach Van der Zouwen was dynamisch spel neerzetten met verrassingen. Dat namen de dames Annika van Gelder en Esther Vink ter harte en zij scoorde samen de eerste twee doelpunten.

Het andere vak zette dit door en Stefan de Jong scoorde de 3-0. Het vak van Van Gelder kwam weer in de aanval en Vink scoorde weer een mooie wegtrekbal. Daarna scoorde Joost de Jong een mooi schot. De Jong zorgde met een mooi schot voor de 6-3. Voltreffers scoorde nog met twee schoten en toen werd er gefloten voor rust. Na de rust knalde Voltreffers gelijk de 6-6 binnen. De dames Van Gelder en Vink scoorden daarna echter gelijk weer twee doelpunten. Naeye maakte de 9-7. Van Weelden werd gewisseld voor Robin Duizer. Hij gaf een vrije bal aan en ook die scoorde Vink.

Door Voltreffers werd het 10-8 en het vak van Scherff kwam in de aanval. Naeye scoorde snel de 11-8 en daarna scoorde Cristhel Duijzer de 12-8. SKV ging door met scoren en Vink maakte de 13-9. Door goed samenspel in het vak scoorde Cristhel Duijzer de 14-9 met een mooi schot. Voltreffers maakte de 14-11. Als laatste scoorde the woman of the match Esther Vink met een prachtige doorloper.