ACKC toont veerkracht

Sport 403 keer gelezen

ALMKERK • De Almkerkse korfballers van ACKC hebben zaterdag Fortissimo IJsselstein met 23-15 aan de kant gezet.

ACKC kreeg in de eerste helft echter geen grip op de wedstrijd die gespeeld werd in De Jager in Giessen en zag de tegenstander als jonge honden starten. Al snel was er een 2-6 achterstand. Met enige moeite bleef de thuisploeg in het spoor. Telkens vocht ACKC zich terug, maar de Almkerkers konden niet dichterbij komen dan 11-13 bij rust.

Met nieuwe energie trok ACKC na de thee direct ten strijde. In nog geen tien minuten stond het al 18-14 en leek de buit binnen. Het collectief verzwakte niet en met wat tactische omzettingen en wissels werd de voorsprong uitgebreid naar een 23-15 overwinning.

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 10 uur geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21