CFM/Transito verliest van eredivisionist

Sport 167 keer gelezen

WERKENDAM • CFM/Transito speelde vrijdagavond een bekerwedstrijd tegen eredivisionist ZVV Volendam. Na een voorsprong bij rust dankzij goed spel, konden de Werkendammers de voorsprong niet over de streep trekken.

De thuisploeg begon erg sterk aan de wedstrijd. De eerste de beste kans was meteen raak. Gerard van den Adel veroverde de bal op eigen helft en dankzij een snelle uitbraak zorgde hij meteen voor veel vreugde op de tribunes. Ook na deze openingstreffer waren er veel kansen voor CFM/Transito en een hogere ruststand was zeker niet onterecht geweest. In de tweede helft moest ZVV Volendam komen om de overwinning binnen te halen. Tot halverwege de tweede helft wist CFM/Transito goed met de druk om te gaan en kreeg de ploeg zelf ook kansen op een verdubbeling van de score.

Risico nemen
Halverwege de tweede helft scoorde ZVV Volendam echter twee snelle goals, waardoor CFM/Transito risico moest gaan nemen om weer op gelijke hoogte te komen. Dit veroorzaakte gaten in de verdediging, waardoor ZVV Volendam nog uit kon lopen naar een 1-4 overwinning.

CFM/Transito liet in dit bekerduel tegen een eredivisionist zien de stijgende lijn van de afgelopen seizoen door te zetten. De Werkendammers, die een divisie lager uitkomen dan de tegenstander, konden zich meten aan ZVV Volendam en hadden misschien wel op meer mogen hopen.

De volgende wedstrijd is op 9 november tegen Excelsior'31 uit Rijssen. De thuiswedstrijd begint wederom om 20:00 uur in sporthal De Crosser in Werkendam.

• Er worden twaalf spaarvarkens verstopt.
Nog niets te doen tijdens de meivakantie? Van der Straaten Verzekeringen organiseert Big Hunt Nieuws 18 uur geleden
• In de Biesbosch zijn verkeerscontroles uitgevoerd door de verkeerspolitie.
Politie houdt controles in Biesbosch: rijbewijzen ingenomen en motorrijder betrapt op wheelie 112 23 uur geleden
• In vijf maanden tijd brachten de verdachten 1084 karren naar een sloperij, waar ze geld kregen voor het ijzer.
Man uit Giessen wordt veroordeeld na diefstal voor een miljoen euro aan veilingkarren 112 23 uur geleden