Afbeelding
Foto: Teus Admiraal

Jubileumeditie Powerhouse Sport Awards

Sportt 248 keer gelezen

REGIO • De voorbereidingen van de regionale sportverkiezingen van Stichting Powerhouse Sport, de Powerhouse Sport Awards, zijn volop bezig. Een jubileumeditie dit keer: de awards worden op 11 januari voor de 25ste keer uitgereikt.

Voorzitter Jetty Duister van Stichting Powerhouse Sport is blij dat de groep vaste vrijwilligers weer bereid is de handen uit de mouwen te steken.

"Maar dit keer is het extra bijzonder. We schrijven tenslotte sporthistorie door al 25 jaar bovenop het sportnieuws uit de regio te zitten. En daar mogen we trots op zijn. Het is fantastisch om het hele jaar door de sportieve prestaties in de spotlights te zetten op de Facebook pagina van Powerhouse Sport Awards. Dat meer dan 1550 mensen dat leuk vinden, geeft ons de zekerheid van draagvlak voor deze regionale sportverkiezingen. Een week geleden zijn we echt begonnen met de jubileumcommissie om de taken te verdelen en de actiepunten in de tijdlijn te zetten."

Vrijwilligers gezocht
Er is veel werk aan de winkel en daarom zoekt de organisatie nog vrijwilligers. "Vele handen maken het werk lichter, vooral als het gaat om facilitaire voorzieningen op orde krijgen. Het takenpakket is heel uitgebreid. Passie voor sport is een pre, maar niet noodzakelijk. Als je samen iets moois kunt realiseren, is dat de verbindende schakel."

Alle genomineerden zullen op het podium in het zonnetje worden gezet. Sporters aanmelden kan via info@powerhouse-sportawards.nl. Vrijwilligers kunnen zich hier ook aanmelden.

http://www.powerhouse-sportawards.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 13 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 15 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden