Burgemeester Naterop reikt de beker uit.
Burgemeester Naterop reikt de beker uit.

Wisselbeker Aalburgse driekamp voor LIOS Veen

  •   keer gelezen   Sport

WIJK EN AALBURG/VEEN • Tijdens de jaarlijkse driekamp tussen gymverenigingen LIOS uit Veen, S&V uit Eethen en WIK uit Wijk en Aalburg hebben de Veense turnsters zaterdag de wisselbeker in de wacht gesleept.


LIOS, deze editie verantwoordelijk voor de organisatie, won met een tiende punt verschil. S&V behaalde de tweede plaats en WIK werd derde. Aangemoedigd door veel belangstellenden op de tribunes turnden zaterdag in d'Alburcht in Wijk en Aalburg in totaal 134 jongens en meisjes vanaf groep 3 tot en met het voortgezet onderwijs hun oefening aan de verschillende toestellen.

In totaal werden er 53 medailles uitgereikt door burgemeester Fons Naterop en wethouder Pim Bouman van de gemeente Aalburg, die speciaal voor deze gelegenheid aanwezig waren. Aangezien LIOS drie keer op rij succes heeft behaald tijdens deze driekamp, mag de vereniging een plaatsje vrijmaken in de prijzenkast en de wisselbeker houden.

De Aalburgse gymverenigingen LIOS, S&V en WIK werken al 30 jaar samen om van de driekamp een mooie en sportieve dag te maken.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten