Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

IMS/Voltena dames 1 behoudt alle punten

  •   keer gelezen   Sport
Silke van der Giessen (12) en Sarah van Esch (11) zetten de lijn dicht.
Silke van der Giessen (12) en Sarah van Esch (11) zetten de lijn dicht. (Foto: Maurice van Ass)

NIEUWENDIJK - De volleybalvrouwen van IMS/Voltena zijn er zaterdag in geslaagd om Scylla voor de eerste keer dit seizoen zonder punten naar huis te sturen.


Aan de kant van Nieuwendijk werd gestart met een geringe voorsprong. Het was echter lastig deze vast te houden, toen de tegenstander langzaam terug in het spel gebracht werd. Met 12-12 werd het duidelijk dat er meer servicedruk moest worden geleverd. Vervolgens kon de verdediging de passjes brengen en scoorden de aanvallers.

Toch kwam Scylla nog enigszins terug, maar zij wisten het gat met de meiden uit Nieuwendijk niet meer te dichten waardoor de eerste set met 25-19 gewonnen werd door de thuisploeg. De tweede en derde set waren qua puntenverloop vrijwel identiek en ook de eindstand was hetzelfde: 25-16 in het voordeel van IMS/Voltena.

Ook de laatste set wisten de dames uit Nieuwendijk op hun naam te schrijven, geholpen door de hoge foutenmarge aan de overkant van het net: 25-17.

Volgende week wordt er afgereisd naar Koog aan de Zaan, waar de meiden tegen Zaanstad dames 1 spelen. Het startsein wordt om 17:00 uur gegeven.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier