Afbeelding

Stratenloop Giessen komt eraan

Sport 127 keer gelezen

GIESSEN • Voor de 45e keer wordt aanstaande donderdag 8 september de BBQ Compleetloop in Giessen gehouden. Deze wedstrijd, die al 45 jaar deel uitmaakt van de Giessense jaarmarkt, is de oudste nog bestaande wedstrijd in het Land van Heusden en Altena en maakt ook deel uit van het oudste stratenloopcircuit van Nederland: het Altena Road Circuit. Door de relatief korte afstand (5,2 kilometer) en het tijdstip van deze wedstrijd wordt deze wedstrijd al jarenlang bezocht door sterke atleten.

Atleten kunnen een extra bonus verdienen bij verbetering van het parcoursrecord. Dat is bij de heren 14.42 en dat staat al sinds 2002 op naam van Martin Lauret en bij de vrouwen is de toptijd 17.41 en dat record staat nog steeds op naam van Conny van den Ouweland. 

Er kan nu al worden ingeschreven via www.inschrijven.nl of voor de wedstrijd in De Inloper aan het Jagerspad 26. De wedstrijd en prestatieloop beginnen om 20.00 uur. Daarnaast zijn er jeugdlopen in vier categorieën deze starten om 18.00 uur. Meer info bij Giel de Wind: 06-11388721.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21
Afbeelding
Oud-wethouder Joost Kant maakte zich er al hard voor, nu is aanleg van bustransferium Andel gestart Nieuws 17 apr, 12:21
• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden