• De kandidaten van de SGP.
• De kandidaten van de SGP. Foto: Fotografie Peter Honcoop

SGP maakt kandidatenlijst bekend: Theo Meijboom opnieuw lijsttrekker

Algemeen 1.026 keer gelezen

ALTENA • De SGP heeft de kandidatenlijst bekend gemaakt, waarmee het gaat aantreden bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart. 

Theo Meijboom, de huidige fractievoorzitter, zal de lijst weer gaan aanvoeren als lijsttrekker. Corné van Gammeren staat op de tweede plaats. De inwoner uit Veen is een bekende in de plaatselijke politiek. Van Gammeren staat voor een veilig en toegankelijk Altena. Ook de nummer drie van de lijst, Arjan Versluis, is ervaren. Deze kandidaat uit Werkendam is al ruim tien jaar actief als raadslid bij de SGP. Hij richt zich voornamelijk op de plaatselijke ondernemers. 

Versluis wordt gevolgd door de nummer vier, Peter Noordergraaf. Hij vindt het belangrijk dat we naar elkaar omzien in Altena en elkaar ondersteunen daar waar het lastig is. ‘Vanuit het Bijbelse principe van barmhartigheid en naastenliefde.’ Na hem volgt Henri de Raad, de 31-jarige inwoner van Meeuwen is bij de vorming van de gemeente Altena gestart als raadslid. Zijn focus is goed wonen in Altena. 

Leon Vink hoopt dit jaar ook in de gemeenteraad te komen. In de afgelopen jaren heeft hij als burgerlid al kennis gemaakt met de gemeentelijke vraagstukken. Op het gebied van duurzaamheid is volgens hem nog veel te winnen in Altena. ‘Daarnaast zijn jongeren in de raad winst voor Altena’, stelt de SGP. Als nummer zeven op de lijst staat daarom de 25-jarige Sander Bossenbroek. Nummer acht op de SGP-lijst is Jan Kwetters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 16 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Veerpont tussen Werkendam en Dordrecht wordt rond 1 mei weer in gebruik genomen Nieuws 18 uur geleden
• De auto belandde op zijn kop in de sloot.
Auto met gezin erin belandt op zijn kop in sloot aan Killeweg in Hank 112 22 apr, 01:15

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden