Afbeelding

Bezoek gemeenteraad aan Werkendam uitgesteld

Algemeen 204 keer gelezen

WERKENDAM • Het bezoek van de gemeenteraad aan Werkendam op 30 november gaat niet door. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het bezoek, nu uitgesteld naar 18 januari 2022. De griffie neemt contact op met inwoners uit Werkendam die zich hadden aangemeld voor de Inloop. Zij kunnen hun bijdrage ‘bewaren’ voor 18 januari of op 30 november gebruik maken van de Inloop in het gemeentehuis (fysiek of online).

De Inloop en Altenaronde van 30 november, die ook zouden plaatsvinden in dorpshuis Het Vlechtwerk in Werkendam, worden nu gehouden in het gemeentehuis. De Inloop is van 19.00 tot 19.30 uur. De Altenarondes beginnen om 19.30 uur. Zodra de agenda’s zijn vastgesteld staan deze op https://altena.raadsinformatie.nl.

Aangepaste vergaderwijze gemeenteraad
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen houdt de raad de komende Altenarondes, Altenatafels en raadsvergaderingen in het gemeentehuis. Om te kunnen voldoen aan de anderhalvemeter-regel kunnen per vergaderronde een beperkt aantal raadsleden deelnemen. De vergaderingen vinden plaats zonder publiek, maar zijn wel live te volgen via de livestream. Kijk op de eerdergenoemde website voor het actuele vergaderoverzicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden