René uit Almkerk zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro.
René uit Almkerk zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro. Foto: Roy Beusker Fotografie

René uit Almkerk door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro

Algemeen 4.049 keer gelezen

ALMKERK • Een geweldige verrassing op de zondagavond voor René (48) uit Almkerk. 

Winston Gerschtanowitz mocht René verrassen met 182.500 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Annemarie uit Aalsmeer won tijdens de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

René werd samen met zijn zoon Tim door Winston verrast. Op de vraag of René nog wensen heeft antwoordt hij: “Een nieuwe auto voor mijn vrouw.” 

Als Winston het bedrag van 182.500 euro op de cheque schrijft, gaat René uit zijn dak: “Dit is fantastisch! Ik kan het niet bevatten.”

René ontvangt dit geldbedrag omdat Annemarie uit Aalsmeer dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. René uit Almkerk was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. 

Postcode 4286 ET
Iedereen die met postcode 4286 ET (Sportlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 22 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 5703 euro tot 39.921 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. 

Gouden Koffer
Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20:00 uur bij SBS6.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden