Afbeelding

WIK turnt op schoolplein De Hoeksteen

Sport 438 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Als je lid bent van een binnensportvereniging is dat momenteel behelpen. Alle zalen zijn immers gesloten. Om je leden toch te behouden moeten er alternatieven gevonden worden. Bij gymnastiekvereniging Willen Is Kunnen (WIK) in Wijk en Aalburg weten ze er inmiddels raad mee. 

In de eerste lockdown, toen thuisbasis MFC d’Alburcht ook al gesloten was, verkasten de leden voor hun oefeningen naar het voetbalveld van NOAD’32. Een goede oplossing destijds maar dat is nu wat moeilijker omdat het gras te nat is. 

Zodoende moest er iets anders aangeboord worden. Dat werd gevonden. Sinds een aantal weken hebben de leden van WIK een nieuw ‘thuishonk’: het schoolplein van basisschool De Hoeksteen. 

“Daar zij we heel blij mee. Het is een uitdagend schoolplein waar we leuke lessen kunnen verzorgen. Heel fijn. Eerst hebben we nog geoefend in de speeltuin bij Kerkverreweide maar dat was voor de kleintjes wat minder. Het schoolplein is het wat makkelijker om de kleintjes bij elkaar te houden. We deden al wel veel online maar dat is toch niet zo populair meer. De leden willen elkaar ontmoeten. Dat kan nu”, legt WIK-voorzitter Jojanneke van Dalen uit.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Waterschap Rivierenland oefent het sluiten van de coupure in de fietstunnel door de Werkense Dijk bij de kinderboerderij in Werkendam.
Fietstunnel door Werkense Dijk in Werkendam sluit volgende week tijdelijk Nieuws 15 uur geleden
• Gerrit de Heer (77) opent de nieuwe padelbanen.
Erelid Gerrit de Heer (77) opent nieuwe padelbanen in Werkendam: al twintig nieuwe leden Nieuws 23 apr, 17:32
• Dick Ippel, Hélène Hendriks en Jan de Joode.
Alle items overboden én klappers bij veiling voor Hospice Altena: 'We zijn enorm tevreden' Nieuws 23 apr, 16:01

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden