Adrie van Elzelingen.
Adrie van Elzelingen. Foto: Egbert Egberts

Adrie van Elzelingen neemt afscheid van ‘beste loop-baan ooit’

Algemeen 1.275 keer gelezen

WERKENDAM • Adrie van Elzelingen begon enkele decennia geleden als postbode op straat, die zijn eigen wijken nog moest zetten, vóórdat hij zijn rondes kon gaan maken. Per 1 december neemt hij afscheid van PostNL als Teamleider Bezorgen BG Utrecht, Operations Oost PostNL.

Adrie van Elzelingen, getogen in het Brabantse land, vindt dat hij de ‘beste loop-baan ooit’ heeft gehad. Letterlijk en figuurlijk.

Begonnen als jongeling bij ‘De Post’ is de Werkendammer meegegroeid met het meest dynamische bedrijf van Nederland. Met zijn bourgondische inslag werkte hij hard mee aan het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en dat resulteerde uiteindelijk in een leidinggevende functie. 

Hij werd verantwoordelijk voor de regio Gorinchem (met uitzondering van Oost), Sleeuwijk, Wijk en Aalburg, Hank, Almkerk en zijn woonplaats Werkendam.

Sociaal
Zijn team van postbestellers loopt met hem weg. Hij is sociaal, recht voor zijn raap, goudeerlijk en geeft zijn mening zonder schroom, ongezouten. Zonder voorbij te gaan aan de belangen van zijn mensen. Hij komt altijd voor hen op.

Menigeen gaat mede daarom voor hem door het vuur. En dat wordt de laatste tijd nogal aangewakkerd door de drukte in de dagelijkse postbezorging. Ondanks de coronaperikelen zullen zij zijn vervroegde pensionering dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Kozakken Boys
Nadat Adrie van Elzelingen de laatste ronde van de beste loop-baan ooit heeft gemaakt heeft hij alle tijd voor zijn familie en zijn grote hobby: het begeleiden van sponsoren namens de businessclub van voetbalclub Kozakken Boys.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden