Iedereen is welkom bij de Digi-inloop.
Iedereen is welkom bij de Digi-inloop. Foto: Lukas Gojda - nl.123rf.com

Digi-inloop weer van start in Altena

Algemeen 225 keer gelezen

REGIO • SeniorWeb Land van Heusden en Altena en de Bibliotheek CultuurPuntAltena pakken de Digi-inloop weer op en breiden uit.

"Wij zijn blij dat we weer gewoon van start kunnen", vertelt Dick Alblas, voorzitter van SeniorWeb Land van Heusden en Altena. "De afgelopen periode werkten we met telefonische spreekuren om zo in tijden van corona en de toen geldende richtlijnen toch hulp te kunnen bieden. Dat was prima voor dat moment. Maar gelukkig kunnen we weer terug naar de inloopmomenten, waarbij we uiteraard rekening houden met de coronamaatregelen."

Naast het inlooppunt in de bibliotheek in Woudrichem kunnen mensen ook terecht bij de bibliotheek in Nieuwendijk en Wijk en Aalburg en op de servicepunten in Rijswijk en Werkendam.

Ontmoetingsplaats
"Wij vinden het heel fijn dat we mensen weer beperkt in onze bibliotheek kunnen ontvangen", aldus Marieke Vos, coördinator Educatie bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena. "Ook zijn we heel blij dat we op vier nieuwe locaties deze Digi-inloop kunnen bieden. Zo gaan we weer meer richting de bibliotheek als ontmoetingsplaats voor inwoners van Altena én helpen we hen op weg om digitaal vaardiger te worden."

De Digi-inloop is dé plek in Altena waar je met je digitale vragen terecht kunt. Of het nu gaat om het installeren van een programma, het activeren van je nieuwe tablet of een digitaal boek op je e-reader. Vrijwilligers van SeniorWeb en medewerkers van de Bibliotheek CultuurPuntAltena staan voor je klaar.

Naast het beantwoorden van je vragen, kun je er ook informatie krijgen over cursussen en training van het DigiTaalhuis. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te maken van de Digi-inloop.

Tijden en locaties
De tijden en locaties van de Digi-inloop: bibliotheekvestiging Nieuwendijk, elke dinsdagochtend van 9:30 uur tot 12:30 uur; servicepunt Vlechtwerk Werkendam, elke dinsdagochtend van 9:30 uur tot 12;00 uur; bibliotheekvestiging Wijk en Aalburg, elke dinsdagmiddag van 13:30 uur tot 16:00 uur; bibliotheekvestiging Woudrichem, elke woensdagochtend van 9:30 uur tot 12:00 uur; servicepunt De Parel Rijswijk, elke woensdagmiddag van 13:30 uur tot 16:00 uur.

bibliotheekaltena.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Er worden twaalf spaarvarkens verstopt.
Nog niets te doen tijdens de meivakantie? Van der Straaten Verzekeringen organiseert Big Hunt Nieuws 15 uur geleden
• In de Biesbosch zijn verkeerscontroles uitgevoerd door de verkeerspolitie.
Politie houdt controles in Biesbosch: rijbewijzen ingenomen en motorrijder betrapt op wheelie 112 20 uur geleden
• In vijf maanden tijd brachten de verdachten 1084 karren naar een sloperij, waar ze geld kregen voor het ijzer.
Man uit Giessen wordt veroordeeld na diefstal voor een miljoen euro aan veilingkarren 112 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden