Afbeelding
Foto: John Weeda (Weeda Media

Werkendamse beachers doen het goed

Sportt 311 keer gelezen

WERKENDAM • De Copakadijk was zaterdag opnieuw het toneel voor de topdivisie en eerste divisie beachvolleybal. Zestien teams streden om de podiumplaatsen. 

De thuisteams van Beachsport Vereniging Werkendam deden het uitstekend. 

In de eerste divisie bewees het team Diede van den Broek en Romy Teuling dat ze hun wildcard meer dan waard waren, door een mooie vierde plek te bereiken. Julia Kee liet met gelegenheidspartner Yara van de Ven zien wel in deze divisie thuis te horen. 

In de topdivisie bewezen zowel Lynn van Mill en Jill Weeda als Anique Tavenier en Danique Timmermans dat zij een plek in deze divisie verdienen. Ze eindigden uiteindelijk als gedeeld vijfde. 

De winst ging naar de Werkendamse Raïsa Schoon, die met haar partner Katja Stam in de halve finale haar voormalige partner Emi van Driel overtuigend wist te verslaan.

Ook komende zaterdag is er weer topdivisie in Werkendam. De wedstrijden zijn gratis bij te wonen. Daarnaast zijn de halve finale (15:30 uur) en de finale (16:45 uur) live te volgen via het YouTube-kanaal van Beachsport Vereniging Werkendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden