SKV maakt het zichzelf moeilijk

Sport 205 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV won zaterdag dan wel met 15-18 van Terda, makkelijk ging het niet in Breda.

SKV begon verdedigend zwak aan de wedstrijd en hield dat de gehele wedstrijd eigenlijk vol. SKV kon daar echter aanvallend wel voldoende tegenover stellen. Tot de 7-7 steeds een gelijke stand op de borden. Robin Duizer was aanvallend sterk deze middag en zorgde met twee afstandsschoten voor de 7-9.

Net voor de rust kon Terda weer wat terug doen en werd er gerust met 8-9. Na rust een zelfde spelbeeld. SKV was niet geconcentreerd in de verdediging.

Na de 11-11 werd eindelijk weer een gaatje van twee punten geslagen naar 11-13 door Joost de Jong en Robin Duizer. Gelijk daarna in het andere vak een damesdoelpunt van Annika van Gelder 11-14.

Tussentijds mocht SKV van geluk spreken met twee makkelijk gekregen strafworpen van de scheidsrechter. Toch kwam Terda weer terug tot 14-15, maar Arne van Weelden met een omdraaibal en tweemaal Duizer zorgden voor de winst.

Dit weekend moet er uit een ander vaatje worden getapt. SKV mag dan thuis aantreden tegen mede-koploper Olympia, aanvang 16:45 uur.