Afbeelding

Actie in Almkerk voor voedselbank

Algemeen 339 keer gelezen

ALMKERK • Bezoekers van supermarkt Albert Heijn in Almkerk kunnen vrijdag 6 en zaterdag 7 december tussen 8:00 uur en 21:00 uur weer boodschappen doen voor de Voedselbank Altena.

Er komen in 2019 nog altijd rond de 100 gezinnen wekelijks naar de Voedselbank Altena.

Om de Voedselbank te steunen, willen de Almkerkse diaconieën van de gereformeerde kerk, de gereformeerde kerk vrijgemaakt en de hervormde gemeente wederom met de hulp van de bezoekers van deze winkel voedselpakketten inzamelen.

Tijdens deze twee dagen zijn leden van de diaconieën aanwezig bij Albert Heijn. Bij de ingang ontvangen de bezoekers een lijstje met producten waar de voedselbank behoefte aan heeft.

Geld
De bezoekers kunnen deze producten, maar eventueel ook een financiële bijdrage hiervoor, bij de uitgang inleveren. De diaconieën dragen er zorg voor dat de producten en het geld weer bij Voedselbank Altena terecht komen.

Wie in aanmerking wil komen om klant te worden bij Voedselbank Altena, neemt contact op met stichting Trema, stichting Juvans of stichting Vluchtelingenwerk, afhankelijk van omstandigheden en woonplaats. Zij verzorgen een intake gesprek en melden een klant aan bij de Voedselbank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden