Afbeelding
Foto: Jurgen Versteeg

Grote drugsvondst in Nieuwendijks bedrijfspand

112 1.376 keer gelezen

NIEUWENDIJK • De politie heeft woensdagmiddag bij een inval in een Nieuwendijks bedrijfspand een enorme hoeveelheid drugs gevonden.

Het gaat om zo'n 200 kilo xtc-pillen, MDMA en poeders. Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in Waalwijk aangehouden.

Het bedrijfspand aan de Rijksweg diende als opslagplaats, er werden geen drugs geproduceerd. De politie deed een inval na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Op de begane grond was een reguliere handel gevestigd. Een trap leidt naar de bovenverdieping. Daar zijn een groot aantal plastic zakken met XTC-pillen aangetroffen, maar ook lag er amfetamine en MDMA. Het gaat om zeker 200 kilo, de straatwaarde van de drugs loopt in de miljoenen euro's. Het lijkt te gaan om een soort distributiecentrum, aldus de politie. 

Deskundigen van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen en van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek zijn ter plaatse gekomen. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de betrokkenen bij deze drugsopslag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden