Afbeelding

Mooie prestaties voor turnsters WIK

Sport 360 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Emma van Tilborg, Anne van Rijswijk en Feline Tankens hebben bij hun eerste voorwedstrijd in Dinteloord mooie prestaties geleverd.

Emma turnde in de categorie Jeugd 1 D3 en begon redelijk goed op sprong en brug. Haar concurrenten behaalden echter nog hogere punten. Emma haalde haar achterstand goed in door een super mooie balkoefening. Ondanks een val met de handstand behaalde zij het vierde punt op balk. Emma sloot haar wedstrijd af met een hele nette vloeroefening, wat haar het tweede punt opleverde. Hierdoor steeg ze nog flink in het klassement en eindigde op de vijfde plaats.

Na een ronde rust voor trainster Amke Vlastuin mocht Anne aantreden. Anne turnt bij Pupillen 2 D2. Ze begon op balk dat zeker niet haar favoriete toestel is. Daar liet ze niets van merken en turnde een stabiele oefening. Daarna liet Anne een supermooie vloeroefening zien, waar zij de laatste weken hard aan gewerkt heeft.

Het derde punt voor haar op dit toestel en ook op sprong ontving zij het derde punt. Na het eerste toestel stond ze op een mooie vierde plaats en dit wist zij de gehele wedstrijd vast te houden.

Superhoog
Feline mocht 's avonds aantreden bij de Jeugd 1 D2. Het hoogtepunt van haar wedstrijd van haar vloeroefening. Zij ontving dan ook een superhoog punt, de derde van de wedstrijd.

Op de overige toestellen turnde Feline ook mooie oefeningen. Zij eindigde op een nette achtste plek. De verschillen waren zeer klein met de top 3.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Poging tot pinpasfraude bij 90-jarige vrouw uit Hank: twee aanhoudingen 112 21 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 22 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden