Een voorproefje van de een van de woonkamers.
Een voorproefje van de een van de woonkamers.

Electro World Veen staat op z'n kop

Algemeen 971 keer gelezen

VEEN • 'Wat is er toch aan de hand bij Electro World Veen?' Het is een vraag die de laatste tijd door veel klanten gesteld wordt.

Een groot gedeelte van de elektronicawinkel aan de Bagijnhof staat namelijk op z'n kop, maar dat heeft een vrij eenvoudige reden, zo blijkt uit het verhaal van Dennis van Roosmalen, eigenaar van de zaak. "Wij zijn de komende weken bezig om een heel nieuwe manier van winkelen neer te zetten bij de tv- en audioafdeling", legt hij uit.

De bedoeling is dat alle apparaten straks op een manier worden getoond, zoals mensen ze ook in hun woonkamer zouden zetten. Bovendien zijn de apparaten allemaal beschikbaar om uitgebreid te getest te worden, legt Van Roosmalen uit. "Alles wordt op een huiselijke manier getoond en is demo-klaar, dus om naar te kijken en naar te luisteren. Consumenten hebben binnenkort bij Electro World dus geen keuzestress meer als ze een aankoop willen doen."

Woonkamers
In de winkel worden drie grote woonkamers gebouwd, waarin, naast televisies en audioapparatuur, ook leuke toepassingen te zien en te ontdekken zijn op het gebied van 'smart'. Oftewel, je kunt met je telefoon de verlichting bedienen of de thermostaat van de verwarming regelen. En je kunt ervaren hoe de deurbel met camera, zodat je weet wie er voor de deur staat, werkt. Ook kun je met camera's je huis bewaken. Maar er is nog veel meer te ontdekken, stelt Van Roosmalen.

"We willen onze klanten verrassen en doen dit samen met de merken LG, Samsung, Sony, Loewe, Sonos en Bose. Al deze merken worden gekoppeld aan de smart-oplossingen, die te zien zullen zijn in de woonkamers."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 27 mrt, 20:45
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden