Afbeelding

Voltena pakt derde titel op rij

Sport 273 keer gelezen

NIEUWENDIJK • De dames van Voltena hebben zaterdag in een bloedstollende finale tegen Vocasa de benodigde twee punten gepakt en daarmee het derde kampioenschap op rij binnengesleept.

Voltena promoveert hierdoor naar de topdivisie, het op één na hoogste niveau in Nederland. De Nieuwendijkse dames kwamen in Nijmegen nog op een 2-0 achterstand, maar wisten de derde en vierde set te pakken.

Drie jaar geleden stelde het eerste damesteam van Voltena zich als doel om binnen vijf jaar de eredivisie te bereiken. De meiden zijn hard op weg naar het bereiken van dit gestelde doel, maar vieren nu vooral feest om de titel in de eerste divisie.

Op de kar maakte het team zaterdag een ereronde door Nieuwendijk om vervolgens zij hartelijk verwelkomd te worden door de club. Met een mooie huldiging zijn alle kampioenen van Voltena in het zonnetje gezet en kan er terug gekeken worden op een geweldig seizoen.

De meiden van Voltena gaan zich nu richten op het beachseizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden