Afbeelding

ZVDO weet niet te stunten tegen koploper

Sport 209 keer gelezen

ANDEL • ZVDO heeft afgelopen zaterdag niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen koploper van de competitie Hellas-Glana.

De bezoekers maakten in Andel gehakt van de mannen van ZVDO'74 en wonnen met 2-22. De eerste periode werd er met een beetje een afwachtende instelling gespeeld. Dit om niet al vroeg in de wedstrijd tegen een grote achterstand aan te kijken.

Dit bleek goed te werken. ZVDO'74 kon in het begin goed bijblijven. Hellas-Glana opende de score, maar ZVDO had hier snel een antwoord op door de 1-1 te maken. Hellas-Glana zette met twee snelle aanvallen de score vervolgens op 1-3.

Door een manmeersituatie goed uit te spelen kon ZVDO toch weer de aansluiting vinden: 2-3. Vervolgens maakte Hellas-Glana ook een manmeersituatie af en was het verschil weer twee punten. ZVDO kreeg met nog 20 seconden op de klok een uitgelezen mogelijkheid om het gat weer te verkleinen naar één punt. ZVDO faalde echter en de tegenaanval werd door Hellas-Glana wel afgemaakt, waardoor de stand op 2-5 werd gezet.

De tweede periode werd gekenmerkt door veel persoonlijke fouten die door de scheidsrechter gezien werden. Maar liefst zeven keer werd een speler aan de zijde van ZVDO voor 20 seconden uitgesloten. Hier werd vakkundig gebruik van gemaakt door Hellas-Glana. ZVDO kwam niet in het ritme en keek halverwege de wedstrijd tegen een achterstand aan van 2-10.

Hetzelfde beeld
De derde periode gaf hetzelfde beeld als de tweede periode. De tegenstander van ZVDO ging slimmer met bepaalde situaties om en ZVDO kreeg wederom veel uitsluitingen. Hierdoor kon Hellas-Glana uitlopen naar een 2-16. ZVDO bleef het wel proberen, maar kreeg het niet voor elkaar om zelf tot score te komen.

De vierde periode liep Hellas-Glana alleen nog maar verder uit en kon de uitslag op een voor ZVDO'74 teleurstellende stand van 2-22 zetten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Linn, Noor en Lenn op de Framerunning Cup van de Dirk Kuijt Foundation
Eerste officiële wedstrijd en persoonlijke record voor framerunners Altena Road Runners Sport 18 uur geleden
• The Dirty Daddies.
The Dirty Daddies, met Sleeuwijker Rogier van der Zouwen, kondigt nieuwe shows aan Nieuws 18 uur geleden
• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden