Afbeelding

ZVDO'74 verslaat De Zeeuwse Kust

Sport 222 keer gelezen

ANDEL • De heren van De Zeeuwse Kust uit Vlissingen zijn dit seizoen eens niet opgewassen tegen de waterpoloheren van ZVDO'74.

De afgelopen twee seizoenen werd de stand tussen deze ploegen in Andel telkens 5-5. Zaterdag ging De Zeeuwse Kust met lege handen naar huis. ZVDO'74 won met 12-5 van de mannen uit Vlissingen. Aan de uitslag te zien een makkelijke overwinning, maar erg gemakkelijk ging het niet.

Blessure
Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg ZVDO een tegenvaller te verwerken. Aanvoerder Arie Stuij is geblesseerd geraakt in de voorgaande wedstrijd en moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Seppe van der Wielen mocht deze wedstrijd wel weer meedoen, na enige tijd afwezig te zijn geweest. De Zeeuwse Kust kon tot aan de derde periode nog goed partij geven aan ZVDO. In het begin van de derde periode was het verschil maar 1 doelpunt: 4-3 voor de thuisploeg.

In het vervolg van de derde periode deed ZVDO goede zaken. Er werden vier doelpunten achter elkaar gemaakt, waardoor de stand op 8-3 gezet werd. In de vierde periode kon ZVDO verder uitlopen, totdat de eindstand van 12-5 bereikt werd.

De doelpunten werden gemaakt door Jan Willem Vaneker (3), Emiel Goedel (3), Laurens Goedel (2), Adriaan de Graaff (2), Seppe van der Wielen (1) en Jelle Sterkenburg (1). De volgende wedstrijd is pas op 14 januari tegen DIO in Etten-Leur. In de tussentijd zullen er verschillende oefenwedstrijden gespeeld worden om in het ritme te blijven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 18 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 20 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden