Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Grote boekenmarkt in Hank

Algemeen 469 keer gelezen

HANK • Boekbank Hank houdt zaterdag 22 en zondag 23 juni een grote boekenmarkt in en rond de parochiezaal aan de Kerkstraat in Hank.

De voorraad boeken wordt het hele jaar door aangevuld en onderhouden. Jong en oud kan daarom kiezen uit een breed aanbod aan leuke en interessante boeken. De boekenmarkt is op beide dagen open van 10:00 tot 15:00 uur. De opbrengst van de boekenmarkt is bestemd voor Stichting De Toren.

Gedichten
Basisschool De Bolderik maakt van de gelegenheid gebruik om er een aantal mooie gedichten van leerlingen van groep 7 en 8 te presenteren. De gedichten zijn gemaakt onder leiding van een dichteres, Femke Reuvers van Spelen-Met-Woorden uit Breda.

Dit was een onderdeel van een kunstproject. Zo hebben de kinderen weer eens op aan andere manier kennis gemaakt met woorden en taal. Behalve op de boekenmarkt zullen de gedichten ook op andere plaatsen in Hank te lezen zijn. Alle kinderen krijgen een bon voor de boekenmarkt. Zij mogen tijdens de markt een mooi boek uitkiezen.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden