'Keep your head up' kijkt terug op een geslaagde avond.
'Keep your head up' kijkt terug op een geslaagde avond. Foto: Frans Jan Fortunati

Geslaagde benefietavond bij Veens autobedrijf

Algemeen 630 keer gelezen

VEEN • "We hebben een enorm gezellige avond gehad. Het was gigantisch! Ik denk dat er wel tussen de 250 en 300 mensen waren", vertelt een enthousiaste Ad-Jan van Rijswijk over de benefietavond die hij samen met zijn team 'Keep your head up' vrijdagavond hield in de showroom van A. van Rijswijk Autobedrijf in Veen.

Naast de vele bezoekers was de avond ook financieel een succes en daar was het de teamleden, die op 6 juni de Alpe d'Huzes gaan beklimmen, natuurlijk vooral om te doen. Want alle acties die zij tot nu toe hebben gevoerd, dienden slechts één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Vrijdagavond was een behoorlijke stap in de goede richting, zo laat Ad-Jan weten.

Dankbaar
"Vanwege de vele bezoekers was de opbrengst van alleen al de drankjes ruim 3200 euro. Maar er zijn sponsorpakketten verkocht en bezoekers konden deze avond ook loten kopen voor het goede doel, deze kostten 25 euro per lot. Dankzij de vele sponsoren, ondernemers uit de regio die spullen beschikbaar stelden, waren er wel veertig prijzen te verdelen. Daaronder onder andere een auto, een scooter, een fiets en een LCD LED TV. Tijdens de benefietavond kwam de notaris de trekking van de grote loterij verrichten. We zijn zo dankbaar dat zoveel ondernemers mee willen helpen en denken. Niet alleen met het beschikbaar stellen van prijzen, ook met het leveren van spullen en dergelijke voor de avond."

Uiteindelijk kon team 'Keep your head up' aan het einde van de avond niet alleen terugkijken op een gezellig evenement. De avond bracht namelijk ook een flink bedrag: ruim 10.000 euro. Dankzij onder andere eerdere acties en donaties staat de teller nu in totaal op ruim 40.000 euro. "Per deelnemer moet er 2500 euro startgeld betaald worden, daar zitten we nu ruim overheen. Maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen om de strijd tegen kanker voort te zetten."

Team 'Keep your head up' leunt dan ook niet achterover na de benefietavond van vrijdag. Komende zaterdag, 13 april, wordt er vanaf 8:30 uur een bloemetjes- en plantenmarkt gehouden op het marktplein in Wijk en Aalburg. En ook dan is het ingezamelde geld weer voor KWF Kankerbestrijding.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Linn, Noor en Lenn op de Framerunning Cup van de Dirk Kuijt Foundation
Eerste officiële wedstrijd en persoonlijke record voor framerunners Altena Road Runners Sport 18 uur geleden
• The Dirty Daddies.
The Dirty Daddies, met Sleeuwijker Rogier van der Zouwen, kondigt nieuwe shows aan Nieuws 19 uur geleden
• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden