SKV verliest van Scheldevogels

Sport 248 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft zaterdag het reboundoverwicht tegen Scheldevogels niet om weten te zetten in winst.

In Bergen op Zoom werd het uiteindelijk 13-11 voor de gastheren. SKV begon goed aan de wedstrijd en bouwde een 2-5 voorsprong op in de eerste helft. SKV benutte het reboundoverwicht goed. Om dit te doen werd er wel voornamelijk statisch gekorfbald. Dit beperkte wel de mogelijkheden. Scheldevogels kon daarvan profiteren en kwam voor rust weer terug tot 5-5. Joost de Jong benutte nog wel een strafworp net voor de rust.

Na de rust een gelijk opgaande wedstrijd tot 8-8 met elke keer wel SKV met een minimale voorsprong. Scheldevogels gaf stevige druk op de bal. SKV kreeg hier door een aantal vrije ballen. Stefan de Jong benutte er twee achter elkaar en zo kwam de 8-10 op de borden.

SKV kon echter niet doordrukken en benutte de open kansen niet. Scheldevogels kwam terug en ging er overheen naar een einduitslag van 13-11.

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 13 uur geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21