Johan en Saskia bij het nieuwe verlichtingsplein.
Johan en Saskia bij het nieuwe verlichtingsplein.

Multimate in Veen wordt Hubo-vestiging

Algemeen 1.936 keer gelezen

VEEN • Al een paar maanden zijn Johan en Saskia van Dulst, samen met hun team, bezig om hun doe-het-zelf zaak aan de Hoge Uitakker 4 in Veen om te toveren van een Multimate- naar een Hubo-vestiging.

"Voor de consument verandert er eigenlijk niets, behalve dan dat het assortiment is uitgebreid: we kunnen de hele markt bedienen. Maar we vonden het wel een mooie kans om de winkel eens goed onder de loep te nemen. Sinds september is zo'n beetje iedere stelling van z'n plek geweest", vertelt Johan opgewekt.

"De winkel is overzichtelijker geworden, de gangpaden zijn breder." Saskia vult aan: "We hebben nu een nog uitgebreider verfplein, maar er is ook een showplein met bijvoorbeeld deuren en zonwering. Daarnaast is er de hoek 'zorgeloos wonen'. Hier zijn allerlei hulpmiddelen en aanpassingen te vinden die mensen kunnen toepassen zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen." Op het nieuwe verlichtingsplein verkopen Johan en Saskia de nieuwste zaken op het gebied van licht. "Dat slaat ook aan. Het mooie is dat we direct in verbinding staan met de leverancier van de lampen, dus als er niets staat naar de zin van de klant, kunnen we meteen doorverwijzen naar de showroom in Made."

Servicegerichtheid
Wat met het ombouwen naar de Hubo-formule zeker niet veranderd is, is de servicegerichtheid. Die staat bij Johan en Saskia nog steeds hoog in het vaandel.

"Sociaal betrokken zijn bij klanten, dat vinden we heel belangrijk. We denken graag mee in oplossingen voor onze klanten. Bovendien hangen we ook het principe 'meten, maken en monteren' aan. Koopt iemand hier bijvoorbeeld een deur, dan bezorgen wij deze thuis en zorgen er desgevraagd voor dat deze in huis gehangen wordt. Dat is ook wel de toekomst: ouderen moeten langer thuis wonen, maar kunnen dit soort klusjes vaak niet meer opknappen. Jongeren kunnen het niet of hebben er geen tijd of zin in. Zo zijn we bij Hubo steeds weer op weg naar een totaaloplossing voor iedere klus."

Opening
Op donderdag 4 april opent de Hubo in Veen officieel de deuren. Drie dagen lang krijgen klanten twintig procent korting op alle artikelen en ligt er een leuke attentie klaar. Vanaf 4 april is ook de webshop open en kan er online gewinkeld worden.

http://www.hubo.nl/veen

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden