• Martin en Wilma Teeuwen in de showroom van hun bedrijf.
• Martin en Wilma Teeuwen in de showroom van hun bedrijf. Foto: aangeleverd

Voorjaarsshow bij Teeuwen Zuilichem

Algemeen 78 keer gelezen

ZUILICHEM • Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek houdt op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart een Voorjaarsshow.

Het familiebedrijf van Martin en Wilma Teeuwen bestaat al 95 jaar. Tegenwoordig werkt dochter Lisanne, de vierde generatie Teeuwen, ook in het bedrijf aan de Mertstraat 5. Zij heeft zich de afgelopen maanden onder andere bezig gehouden met het vernieuwen van de website. De nieuwe website geeft een heel duidelijk overzicht van alle activiteiten van het bedrijf. Veel machines zijn vermeld met foto's, specificaties en instructievideo's. Dit geldt met name voor de verhuurmachines, die eenvoudig, veilig en snel via de site gereserveerd kunnen worden. En dat is nieuw. Want naast de verkoop van tuin-, bos- en parkmachines verhuurt Teeuwen veel machines. Ook de Stihl vakhandelaarshop van Teeuwen Tuinmachines is overzichtelijk en uitgebreid weergegeven op de nieuwe site en een virtuele tour door de winkel is beschikbaar voor de liefhebbers.

Trots
"We zijn heel trots op de nieuwe website", vertelt Wilma Teeuwen, die ook al zo'n vijfentwintig jaar meewerkt. "Het is vooral ook fijn dat de site nu goed werkt op smartphones en tablets." Teeuwen is specialist in tuin(bouw)machines en machines in de agrarische sector en geeft goed advies. Niet alleen bij verkoop en eventueel leasen, maar ook bij verhuur over gebruik en veiligheidsvoorschriften. Persoonlijke bedieningsinstructies en uitleg bij elke machine vinden zij erg belangrijk.

Tijdens de voorjaarsshow kunnen belangstellenden kennismaken met allerlei accumachines, zit-, gazon- en robotmaaiers, heggenscharen, bosmaaiers, hogedrukreinigers etc. van diverse A-merken. Ook machines voor onkruidbestrijding, shovels, trekkers en frezen zijn de in showroom en daarbuiten aanwezig. Te veel om op te noemen, dus de moeite waard een bezoek te brengen. "Gebruikte, in eigen servicewerkplaats tip-top in orde gemaakte machines zijn ook beschikbaar. "Onze occasions krijgen drie maanden garantie en klanten krijgen dezelfde service en instructies als kopers van een nieuwe machine. Veel onderdelen zijn bij ons op voorraad en kennen een goede garantieregeling."

De Voorjaarsshow is op donderdag 21 en vrijdag 22 maart van 10:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 23 maart van 9:00 tot 17:00 uur. Op het terrein wordt een grote tent geplaatst, voor bezoekers staan koffie, thee of fris met iets lekkers erbij klaar en er is voor elke klant een aardigheidje.

Wie een nieuw product of machine aanschaft, kan deze drie dagen bovendien rekenen op maar liefst 21 procent BTW-korting.

http://www.teeuwentuinmachines.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden