Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

'Mooiste supermarkt van Altena' feestelijk geopend

  •   2175 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Met een druk op de rode openingsknop door Carol en Mariëlle Duijzer samen met hun kinderen en geholpen door Colette Cloosterman-van Eerd, topvrouw van supermarktketen Jumbo, is woensdagochtend de nieuwe Jumbo in Wijk en Aalburg feestelijk geopend.

In twee en een halve week tijd is de oude EmTé-winkel omgetoverd in een supermooie nieuwe Jumbo. Qua oppervlakte is de nieuwe winkel even zo groot als de oude, maar door de meer praktische opstelling en nieuwe formule lijkt de nieuwe winkel groter. "Wel twee keer zo groot, lijkt het", zoals één van de eerste klanten woensdag opmerkte.

Hele eer
Colette Cloosterman-van Eerd sprak over een 'bouwtechnische trots' en betrok in haar speech ook nog vader Gerrit Duijzer. "U bent de aanstichter van dit familiebedrijf. Het moet een hele eer zijn voor jullie gezin."

Eigenaar Carol Duijzer, die tot voor kort dertien jaar lang een supermarkt in het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat runde, vertelde 'supertrots' te zijn dat hij nu 'de mooiste supermarkt van Altena' heeft en dankte ook het personeel. "Jullie zijn onlangs in een TGV gestapt, jullie hebben inmiddels veel opleidingen doorstaan. Jullie zijn een superteam."

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK