Afbeelding

Brandweervaardigheidstoets in Woudrichem

Algemeen 278 keer gelezen

WOUDRICHEM • Het brandweerteam van Woudrichem organiseert op zaterdag 16 maart een vaardigheidstoets voor brandweercollega's uit de regio Midden- en West-Brabant.

In de plaats Woudrichem wordt een provinciale TS-HD-toets uitgezet. De gehele dag zullen diverse brandweerwagens, de zogenaamde tankautospuiten oftewel TS, af en aan rijden tussen de kazerne van Woudrichem en het object waar de toets plaatsvindt. De teams kunnen een brandmelding verwachten die zij met hoge druk (HD) moeten bestrijden.

Onder tijdsdruk moeten zij de brand meester worden en mogelijke slachtoffers op een veilige manier zo snel mogelijk redden.

Deelnemende teams
De deelnemende brandweerteams zijn in de ochtend Dussen, Sprang-Capelle, Werkendam, Waalwijk en Wijk en Aalburg. In de middag zijn dit de teams van 's-Gravenmoer, Oud Gastel, Sabic (bedrijfsbrandweer), Bergen op Zoom en Nieuw-Vossemeer.

Publiek dat bij deze vaardigheidstoets wilt komen kijken, kan zich melden bij de brandweerkazerne van Woudrichem aan de Almkerkseweg 2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden