Afbeelding

Jumbo Wijk en Aalburg op 20 maart open

Algemeen 3.325 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Jumbo opent op woensdag 20 maart de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ-winkel aan de Markt 67 in Wijk en Aalburg.

Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Wijk en Aalburg en omgeving graag om 9:00 uur.

Carol Duijzer is trots op de vernieuwde winkel. "We zijn van groen naar Jumbo-geel gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.300 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo-winkel."

Tijdelijke sluiting
De EMTÉ sluit op zaterdag 2 maart om 13:00 uur tijdelijk de deuren, om vanaf woensdag 20 maart verder te gaan als Jumbo.

Klanten kunnen van 5 tot en met 16 maart terecht bij een tijdelijk pick-up-point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Ook zijn hier Jumbo-medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

Bloemen en appeltaart
Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden daarnaast getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie is geldig tot en met zaterdag 23 maart.

Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij klanten hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden