Afbeelding

Voltena neemt geen punten mee uit Domstad

Sport 220 keer gelezen

WERKENDAM • Het is de dames van Voltena zaterdag niet gelukt om punten mee te nemen uit de Domstad, waar het team aantrad tegen koploper VV Utrecht.

Door een felle start in de eerste set is er snel een voorsprong voor de Werkendammers. VV Utrecht is daar echter niet van gediend en komt als eerste aan bij het matchpoint. Het maken van dit laatste punt lukt echter niet want het eerste damesteam uit Werkendam weet zich van een 24-21 achterstand terug te vechten naar 24-26. In de daaropvolgende set dwarrelde de strijdlust van Voltena met kleine beetjes weg en namen de twijfels toe.

Hierdoor duurde het langer voordat de bal aan de overkant op de grond belande en kwam VV Utrecht vaker tot scoren. In de tweede set weet Voltena de achterstand dan ook niet meer om te draaien en staat het 1-1 in sets (25-19). Dat servicedruk deze wedstrijd en belangrijk onderdeel is, wordt in de derde set nogmaals duidelijk. Van een 22-10 achterstand komt IMS/Voltena stapje voor stapje dichterbij de koploper. Even kreeg VV Utrecht het nog Spaans benauwd, want bij 22-20 lijkt Voltena door te pakken naar setwinst. Voltena weet zich na deze inhaalrace echter niet te belonen en de derde set gaat naar het thuisspelende team: 25-20.

Nadat ook de vierde set niet door Voltena kon worden gepakt, betekende dit het einde van de wedstrijd en geen punten om mee te nemen naar Werkendam. Komende zaterdag speelt Voltena in de eigen Crosser tegen Orion.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden