Afbeelding

Twee overwinningen voor Voltena

Sport 140 keer gelezen

WERKENDAM • De dames van Voltena zijn vrijdag voor de derde keer op rij Sportploeg van het Jaar geworden bij Powerhouse Sport Awards. De dag erna volgde een overwinning op Veracles in Groningen.

In het verre Groningen klonk om 19.30 uur het eerste fluitsignaal. Deze wedstrijd, tegen de rode lantaarndragers, was er eentje waar de meiden op gebrand waren om met een 3-0 overwinning terug te reizen.

Toch heeft Voltena het de eerste set lastig en zorgen ze voor een sensationele spanning bij het fantastische thuispubliek. De eerste set eindigt wel in 24-26 voor de Werkendammers. Met het voornemen om het deze set minder spannend te maken en het publiek van de overkant stil te krijgen, wordt de tweede set gestart. IMS/Voltena heeft de controle over de wedstrijd helemaal terug en wint met 10-25. Het voornemen van de tweede set wordt meegenomen naar de laatste set.

Onder muzikale begeleiding van de Groningse zangstudenten wordt ook deze set binnengesleept, met 12-25. De tweede overwinning van dit weekend. Met het mooie debuut van libero Jill Weeda kan het team terugkijken op een goed begin van het nieuwe jaar.

Komend weekend is Voltena weer te zien in de thuisbasis, sporthal De Crosser in Werkendam. De meiden spelen om 19:00 uur tegen VCN en hopen weer op de vertrouwde muzikale begeleiding van de thuissupporters. Na de wedstrijd nodigt het bestuur van Voltena iedereen graag uit voor de nieuwjaarsreceptie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Danisha is Nederlands turnkampioen op de vloer.
Danisha van Mourik uit Hank is Nederlands turnkampioen op vloer Sport 16 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Veerpont tussen Werkendam en Dordrecht wordt rond 1 mei weer in gebruik genomen Nieuws 18 uur geleden
• De auto belandde op zijn kop in de sloot.
Auto met gezin erin belandt op zijn kop in sloot aan Killeweg in Hank 112 22 apr, 01:15

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden