Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
• De Zomerfeesten Almkerk is één van de activiteiten die de inmiddels 50-jarige SJWA De Soos jaarlijks organiseert.
• De Zomerfeesten Almkerk is één van de activiteiten die de inmiddels 50-jarige SJWA De Soos jaarlijks organiseert. (Foto: Teus Admiraal)

De Soos viert 50-jarig bestaan met derde editie Benederpop

  •   1451 keer gelezen

ALMKERK • In 2019 viert SJWA De Soos haar 50-jarig bestaan. Al vijftig jaar zetten jongeren zich in als vrijwilliger voor het organiseren van activiteiten voor de hele regio.

Denk aan de jaarlijks terugkerende Zomerfeesten, de Avond4daagse en, niet te vergeten, de drukbezochte vrijdag- en zaterdagavonden in de discotheek aan de Provincialeweg in Almkerk. De Soos en alle activiteiten vormen al jaren het startpunt van uitgaan voor de jeugd uit de regio.

Benederpop
Ter ere van de afgelopen vijftig jaar vol hoogtepunten, houdt De Soos op 18 mei een derde editie van Benederpop: een eendaags popfestival met veel landelijk bekende artiesten, zoals The Dirty Daddies. Zij zijn onder andere bekend van optredens op Paaspop, Concert at Sea en hun uitverkochte jubileumconcert in AFAS Live.

De verdere programmering wordt de komende tijd bekendgemaakt. Eerdere edities van het festival vonden plaats bij het 25 en 40-jarig bestaan van De Soos, met optredens van onder andere Herman Brood & His Wild Romance, Racoon, De Kast en De Dijk.

De kaartverkoop voor Benederpop 2019 start vrijdag 11 januari. Tickets en info zijn te vinden op www.benederpop.nl en via de Facebook- en Instagrampagina van Benederpop.

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK