Afbeelding

Electro World Veen als 'expert' 2019 in

Algemeen 824 keer gelezen

VEEN • Dennis van Roosmalen van Reddy Keukens en Electro World in Veen kijkt terug op een 'heel goed jaar'.

"We hebben flinke sprongen gemaakt als het gaat om winkelbeleving", zegt de Veense ondernemer enthousiast. Zo kreeg Electro World Veen in 2018 drie woonkamers, waar klanten alle nieuwe snufjes op het gebied van 'smart living' kunnen beleven. Daarnaast zien grote merken als bijvoorbeeld Bosch, Bose en LG de elektronicazaak als perfecte showroom voor hun exclusieve producten. "Zij vinden onze winkel geschikt om de mooiste en nieuwste producten neer te zetten. Dat is een compliment voor ons werk van de afgelopen paar jaar."

Ook in 2019 worden verschillende afdelingen in de winkel aangepast. Klein huishoudelijk apparatuur krijgt ook een eigen woonkamer en de telecom- en computerafdeling gaat later volgend jaar op de schop.

Combinatie
Ook de combinatie van Electro World Veen en Reddy Keukens heeft in 2018 goed gewerkt. De zaken in hetzelfde pand aan de Bagijnhof hebben één entree, maar de klantenstroom beweegt zich over en weer. "Reddy Keukens en Electro World Veen vullen elkaar aan. Reddy Keukens is twee jaar open en alles klopt nu. We moesten vanaf nul beginnen, maar ik had niet verwacht dat we meteen zoveel keukens zouden verkopen", constateert Van Roosmalen tevreden. Reddy Keukens heeft inmiddels vijf ervaren mensen op de afdeling en drie teams met keukenzetters in huis.

In 2019 wil Van Roosmalen met zijn keukens ook de zakelijke markt op. Hij wil al zijn klanten bedanken voor het vertrouwen. "We zijn uitgegroeid tot de expert en specialist van de regio en volgend jaar gaan we ons best doen om alleen maar beter te worden. Ik wens iedereen fijne dagen en het allerbeste voor 2019."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden