Afbeelding

CFM/Transito wint van koploper

Sport 155 keer gelezen

WERKENDAM • CFM/Transito heeft vrijdagavond laten zien dat het een ploeg heeft waar na de winterstop rekening mee gehouden mag worden. Koploper BE '79, waar in de uitwedstrijd nog op een vervelende manier werd verloren, werd in De Crosser met 3-1 verslagen.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en was gebrand om de ploeg uit Berkel-Enschot de eerst nederlaag van het seizoen te bezorgen. Topscorer Kevin Cornet kreeg de eerste kansen van de wedstrijd, terwijl het achterin als een huis stond, waardoor BE '79 het lastig had in Werkendam. Via twee doelpunten van Gerard van den Adel kwam CFM/Transito op een verdiende voorsprong, waarna BE '79 voor rust nog wat terugdeed.

In de tweede helft ging CFM/Transito op zoek naar een ruimere voorsprong, maar kwam het al snel in de problemen door vier overtredingen in de eerste drie minuten. Door daarna gecontroleerd te verdedigen konden tien meter trappen in de tweede helft toch voorkomen worden. De ruimere voorsprong kwam er halverwege de tweede helft, dankzij een uitbraak die werd afgerond door Fabian van Horssen. Toen BE '79 daarna de doelman en een veldspeler met een rode kaart zag vertrekken, was de wedstrijd gespeeld en bezorgde CFM/Transito de koploper de eerste nederlaag van het seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 4 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 6 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden