Afbeelding

Bas de Peuter weer voorgedragen voor bestuur waterschap

Algemeen 858 keer gelezen

ALMKERK • Bas de Peuter uit Almkerk is door VNO/NCW in 2019 opnieuw voorgedragen voor het algemeen bestuur van Waterschap Rivierenland namens de fractie Bedrijven.

De Peuter heeft nu ook zitting in het waterschapsbestuur en eerder maakte hij deel uit van het waterschapsbestuur Alm en Biesbosch in Altena. Ook was hij acht jaren bestuurlijk actief als wethouder van de gemeente Woudrichem. Daarnaast was hij ZLTO-bestuurder en coöperatie-en ledenraadbestuurder van Campina Friesland.

Momenteel richt hij zich weer volledig op zijn onderneming: een toonaangevend kweek- en wereldwijd exportbedrijf in wormen voor de hengelsport en grondstructuurverbetering.

"Door mijn bestuurlijke ervaring en affiniteit met het bedrijfsleven in combinatie met de toenemende complexiteit op het gebied van waterbeheer door onder meer de klimaatadaptatie, hoop ik ook de komende jaren weer sterk betrokken te blijven bij verschillende waterdossiers", aldus De Peuter.

Droogte
De Peuter wijst op de achterliggende tijden van droogte en overvloedige regenval, die ook impact hebben gehad op Rivierenland.

De verkiezingen voor een nieuw waterschapsbestuur vinden plaats op 20 maart 2019.

De bestuursleden namens de fractie Bedrijven worden echter voorgedragen en nemen zodoende zitting in het algemeen bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden