Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
De zeven finalisten van de BizAwards dit jaar.
De zeven finalisten van de BizAwards dit jaar.

Zeven finalisten gaan voor goud tijdens tweede BizAwards Altena

  •   218 keer gelezen

REGIO • Op donderdag 22 november wordt duidelijk wie van de genomineerde ondernemers tijdens de BizAwards Altena met het goud naar huis gaat.

Een indrukwekkend fort, een groot podium, zeven finalisten badend in het licht en een spetterende netwerkavond. Dat zijn de ingrediënten van de tweede algemene ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena. Donderdag 22 november wordt duidelijk wie van de genomineerde ondernemers met het goud naar huis gaat, in dit geval de titel Starter van het Jaar of Ondernemer van Het Jaar.

Als er iets is dat mensen verbindt, dan is dat waardering. Dat is bij ondernemers niet anders. Voor een regio op weg naar 2019 - één Altena - is verbinden zelfs cruciaal. Op basis van deze gedachte zet Stichting B2B-platform Ondernemend Altena ondernemers uit de regio opnieuw in de spotlights. De stichting doet dat tijdens een feestelijke BizAwards Altena 2018, opnieuw op Fort Altena in Werkendam.

Zichtbaar
Cor Spek zegt namens Ondernemend Altena: "Met BizAwards Altena maken wij ondernemerschap niet alleen zichtbaar in een regio vol markante, hard werkende collega's, maar waarderen dat ook. De genomineerde ondernemers krijgen op 22 november daarom alle aandacht. Waardering brengt verbinding, een belangrijke factor voor de vorming van de nieuwe gemeente Altena."

Wij nodigen daarom alle ondernemende collega's, hun medewerkers en andere belangstellenden uit voor deze fantastische avond. Wie wil, schuift voorafgaande aan de uitreiking aan voor een VIP-diner, ook op Fort Altena."

Genomineerden
De zeven finalisten zijn dit jaar, verdeeld over de twee categorieën:

Starter van het Jaar: Sandy Spiering (DNS Solutions); Gerlinda van der Stelt (FIB Boutique) en Lonneke Kikkert (Ondernemen met ballen).

Ondernemer van het Jaar: Mark Timmermans (PT Creations); Ben en Günther de Rooy (De Rooy Hoveniers) en Teo van Maastricht (Werkina BV).

Het programma voor donderdag 22 november is als volgt: Start Walking Dinner VIP-gasten: 18:00 uur; Inloop voor het avondprogramma: 20:00 uur; Start Finale BizAwards: 20:15 uur.

Reserveren
Reserveren voor het avondprogramma en het VIP-netwerkdiner kan via onderstaande website.

http://www.bizawardsaltena.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK