Afbeelding
Foto: Politie

Woudrichemmer aangehouden met wapens en drugs

Algemeen 721 keer gelezen

WOUDRICHEM • Een 33-jarige man uit de gemeente Woudrichem is zaterdag aangehouden, nadat hij wapens op internet te koop aanbood. Bij hem thuis lagen meerdere wapens en gebruikershoeveelheden drugs.

De politie stuitte enkele dagen geleden op de online verkoopadvertentie van twee wapens. Direct werd er een vordering gedaan aan de beheerder van de verkoopsite om zo het IP-adres van de verkoper te achterhalen. Na onderzoek kwamen de agenten uit bij een adres in de gemeente Woudrichem.

Meerdere wapens
Zaterdagochtend bezocht de politie het adres en doorzocht de woning op de aanwezigheid van wapens. Tijdens deze zoeking werden in totaal zes wapens aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om luchtdrukwapens, maar een wapendeskundige binnen de politie zal hier nader onderzoek naar doen. Ook werd er een gebruikershoeveelheid aan hard- en softdrugs aangetroffen.

De wapens en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden