• Absurdistisch cabaret van Anne & Lisa op 3 november.
• Absurdistisch cabaret van Anne & Lisa op 3 november. Foto: aangeleverd

Vier keer Theaterhoppen in Woerkum

Algemeen 207 keer gelezen

WOUDRICHEM • In Woudrichem gaat zaterdag 3 november de vijfde editie van 'Theaterhoppen' van start.

Dit jaar kunnen bezoekers kiezen uit twee weekenden en vier dagdelen (3, 4, 10 en 11 november). Je bezoekt steeds aansluitend vier korte voorstellingen van verschillende genres. Die variatie wordt door de vaste 'Hoppers' steeds goed gewaardeerd. Voor mensen die onbekend zijn met theater is het een handige manier om kennis te maken met verschillende vormen om te bepalen wat je speciaal aanspreekt.

De deelnemers gaan in kleine groepen van 25 personen wandelend door de Woerkumse vesting, langs vier speellocaties. Daar kunnen ze in huiskamers en bijzondere locaties op aanraakafstand genieten van verschillende podiumgenres. Ook dit jaar er is een keuze uit een gevarieerd programma voor elk wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang en kleinkunst. En ook toneel, Franse chansons, absurdistisch cabaret en klassieke muziek.

De ontvangst is steeds centraal in café 't Hoekske op respectievelijk 19:00 en 13:00 uur. Zaterdagavond 3 november wordt speciaal geopend vanwege het eerste lustrum.

Kaarten kosten 25 euro en kunnen besteld worden via de website. Er zijn honderd kaarten per dagdeel beschikbaar. De passe partout kaart is voor vier voorstellingen inclusief koffie en thee bij 't Hoekske en een gratis pauzedrankje op de tweede locatie. Op de website kunnen bezoekers precies welke voorstellingen op welke dagen gepland staan en daar hun keuze maken.

http://www.theaterhoppen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden