Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: nl123rf.com

CDA Altena stelt opnieuw vragen over overvolle interliner

  •   226 keer gelezen

WERKENDAM • CDA Altena heeft aan het Werkendamse college andermaal vragen gesteld over de interliner. Volgens de christendemocratische fractie zijn de bussen overvol.

Het probleem doet zich volgens het CDA voor op de halten: de Tol, Nieuwendijk en Hank. Een poll op Facebook bevestigt dat. 'Meer dan 90% van de reizigers geeft aan dat de bussen te vol zitten; de reacties liegen er niet om', meldt Otto van Breugel.

Het CDA, dat al sinds 2012 aandacht vraagt voor dit probleem, wil dat de vervoerder op de situatie inspeelt door extra bussen in te zetten. 'Ongedacht het feit dat er een lege bus terug moet'.

Spoed
Van Breugel vraagt of het college bereid is deze kwestie moet spoed wil aankaarten bij de provincie. Ook wil hij onder meer weten of de kosten de belangrijkste reden zijn dat geen maatwerk wordt geleverd.

De CDA-fractie blikt ook verder vooruit: 'Bent u al in gesprek met RWS over de uitvoering verbreding A27 in 2022 en kunt u aangeven welke gevolgen dit heeft voor de dienstregeling van de interliner?

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK