Afbeelding

A27 gaat een weekend dicht

Algemeen 1.483 keer gelezen

REGIO • Rijkswaterstaat voert van vrijdag 10 augustus 22:00 uur tot maandag 13 augustus 05:00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27 tussen de knooppunten Gorinchem en Hooipolder, in de richting van Breda.

Tijdens dit weekend wordt de slijtlaag vervangen op de Merwedebrug bij Gorinchem. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken wordt dit gecombineerd met diverse kleinere werkzaamheden, zoals het vervangen van de voegen van het viaduct Juliana West op de A27.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 minuten of meer. Verkeer kan omrijden via Dordrecht of Den Bosch. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Als gevolg van de werkzaamheden, zal het ook drukker zijn op de N3.

Tijdens de weekendafsluiting zijn de toe- en afritten bij Geertruidenberg, Hank, Nieuwendijk en Avelingen afgesloten. Hulp- en nooddiensten mogen gebruik maken van het fietspad aan de westkant van de Merwedebrug.

Riveer
Riveer zorgt in het weekend voor extra vaarten tussen Gorinchem en Sleeuwijk. Op zaterdag 11 augustus tussen 18:15 tot 24:00 vinden extra overtochten plaats. En op zondag 12 augustus van 07:45 uur tot 11:45 uur en van 18:15 uur tot 24:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden