Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Tijdens de diploma-uitreiking werd deze prachtige foto gemaakt, met daarop de trotse leerlingen, die ook naar huis gingen met een bos bloemen.
Tijdens de diploma-uitreiking werd deze prachtige foto gemaakt, met daarop de trotse leerlingen, die ook naar huis gingen met een bos bloemen. (Foto: S. Louwerse)

Zeven leerlingen van 'het Willem' cum laude geslaagd

  •   1209 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Zeven leerlingen van het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg zijn tijdens de diploma-uitreiking in het zonnetje gezet, omdat zij cum laude geslaagd zijn voor hun eindexamen.

Het Willem van Oranje College heeft in samenwerking met een van bedrijven uit de kring Vrienden van het Willem van Oranje College een passend cadeau aangeboden aan deze leerlingen. Het cadeau is een tegoedbon, waarmee zij een laptop uit mogen zoeken bij Electro World Veen.

In 2016 kon voor het eerst het judicium cum laude officieel op het diploma vermeld worden. De vermelding cum laude staat bovenaan het diploma. Op het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg zijn de afgelopen drie schooljaren meerdere leerlingen cum laude geslaagd. 

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK