Het open toernooi werd druk bezocht.
Het open toernooi werd druk bezocht.

31 koppels strijden in Sleeuwijk

Sportt 484 keer gelezen

SLEEUWIJK • Meer dan 30 koppels hadden zich zaterdag aangemeld voor het eerste open toernooi van Jeu de Boules Altena in Sleeuwijk.

Rond 10:00 uur was het een drukte van belang op het banencomplex van de Jeu de Boules vereniging Altena in Sleeuwijk, waar het eerste open toernooi 2018 van de vereniging werd gehouden. 31 koppels hadden zich aangemeld om te strijden om de eer. Buiten de eigen leden van de vereniging kwamen er ook teams uit Ammerzoden, Bergen op Zoom, Roosendaal, Dongen, Gorinchem, Goes en het Belgische Hoogstraten.

"Toch een teken dat de mensen graag naar de JdB Altena komen", zo concludeert de vereniging. "Met name om de gezellige en ongedwongen sfeer, de goede opzet van de wedstrijdcommissie en het team dat in ons clubgebouw de mensen voorziet van allerlei lekkers." Na de opening moesten er per team vijf wedstrijden worden gespeeld. De teams werden door loting aan elkaar gekoppeld. Sommige partijen duurden wel meer dan een uur, vooral als de teams aan elkaar gewaagd waren. Scheidsrechters kwamen er bij om te meten, want het gaat soms om millimeters. Wie uiteindelijk als eerste 13 punten had gescoord was winnaar.

Uitslagen
Daarom was het dan ook dat om 18:00 uur de totaaluitslag bekend kon worden gemaakt. Op eerste plaats met alle vijf gewonnen partijen en een puntensaldo van + 29: Marian van Campen & Wim de Wit; tweede plaats en +28: Angela & Corné Schuurbiers; derde plaats: Cees Leemans & André van Vught. Het volgende open toernooi op van Jeu de Boules Altena is op woensdag 15 augustus.

http://www.jdbaltena.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 18 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 21 uur geleden
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden